Je voedselveiligheid gewaarborgd door een stabiele waterkwaliteit?

Als bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie is voedselveiligheid één van de belangrijkste thema’s binnen je bedrijf. Water, en met name waterbehandeling is een essentieel secundair proces om besmettingen en alle gevolgen van dien te voorkomen. Je moet er dus constant voor zorgen dat het water de juiste kwaliteit behoudt.

 

In een informatieve reeks rond waterzuivering in de voedselindustrie, geven de experts van UVOX je inzicht de juiste stappen voor waterbehandeling. Ontdek een milieuvriendelijke en kostenbesparende technologie die ook jouw bedrijf aan een stabiele waterkwaliteit kan helpen.

6 x wekelijks nieuwe wetenswaardigheden, inspiratie en tips. De komende 6 weken verschijnt er elke week een nieuw artikel dat je inzicht geeft in het voorkomen van besmettingen en het bereiken van de gewenste waterkwaliteit om zo de voedselveiligheid in jouw bedrijf te waarborgen.

Mis het niet! Meld je gratis aan en ontvang het eerste artikel per e-mail.

6 x  nieuwe wetenswaardigheden, inspiratie en tips over waterzuivering

De komende anderhalve maand verschijnt er elke week een nieuw bericht dat je inzicht geeft in het voorkomen van besmettingen en het bereiken van de gewenste waterkwaliteit om zo de voedselveiligheid in jouw bedrijf te waarborgen.

Snel en effectief in de bestrijding van COVID-19

De speciale UV-C-lampen van onze UVOX producten bestrijden bacteriën en virussen, de producten zijn een bewezen effectief middel tegen het coronavirus! 

Bekijk hier de resultaten van het onderzoek: een veilige oplossing voor COVID-19

Doodt ziektekiemen tot 99,999%

Deactiveert tot 99,999% van alle bacteriën, virussen en algen

Week 1 

Alles-in-één waterbehandeling zonder chemische additieven

Voorkom waterproblemen door gebruik te maken van natuurlijke processen en krijg grip op je waterkwaliteit.

onschadelijk voor mens en milieu

Onze UVOX-techniek is niet schadelijk voor mens en milieu en heeft een lage CO2-footprint. Daarnaast draagt het positief bij aan de bestrijding van waterschaarste.

Support 24 / 7

24 uur per dag, 7 dagen per week staan onze breed opgeleide monteurs met ruime ervaring voor u klaar!

Schrijf je nu geheel gratis in voor de informatieve reeks je voedselveiligheid gewaarborgd door een stabiele waterkwaliteit en ontvang:

 

3 expert artikelen

3 digitale artikelen van de hand van onze deskundigen voor waterzuivering in de voedselindustrie

 
 

Online Quick-scan

Doe de gratis Online Quick-Scan en ontdek hoe je scoort op de 5 essentiële aspecten in je waterzuiveringsproces

 
 

Praktijkvoorbeeld

Lees meer over deze toepassing van  UVOX Redox® in de case study van een actueel waterzuiveringsproject in de voedselindustrie

 
 

Whitepaper  

Nieuw verschenen het verdiepende whitepaper over waterzuivering in  de voedselindustrie

Liever direct een 1-op-1 gesprek ? Neem contact op...

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring met de eisen, wensen en voorwaarden van diverse markten. Met behulp van een Quick-Scan kunnen we snel een inzicht krijgen in de huidige situatie. Na een evaluatie brengen we de high-rate optimalisatie kansen (quick-wins) in kaart en weet je precies wat je te doen staat.

De informatieve reeks  Je voedselveiligheid gewaarborgd door een stabiele waterkwaliteit? is je gratis aangeboden door de waterzuiveringsspecialisten van Uvox Benelux.   Als MVO-Onderneming is UVOX van mening dat het vervuilde waterprobleem niet meer alleen door het waterschap en zuiveringsbedrijf opgelost moet worden. We willen de beschikbare, schonere technologie inzetten om onze klanten te ondersteunen in hun waterbehandelingsprocessen.

Uvox Benelux B.V. • Oudeweg 80 • Linne, Limburg • Nederland • 6067 CA • www.uvox.eu • +31 (0)85 - 5782 7475